Хотел „Арпезос” – гр. Кърджали с нов и модерен уебсайт – www.hotelarpezos.com

Хотел „Арпезос” – гр. Кърджали с нов и модерен уебсайт – www.hotelarpezos.com


Хотел „Арпезос” – гр. Кърджали с нов и модерен уебсайт – www.hotelarpezos.com
Изцяло обновеният хотел „Арпезос” зарадва посетителите си с чисто нов, модерен и функционален уебсайт.
Тенденцията е, че на всеки 3 години е препоръчително да се обновява сайта според новите изисквания и бързо развиващите се технологии.
Дизайнът и множеството функционалности на новия уебсайт – www.hotelarpezos.com са специално разработени за нуждите на хотела и са ориентирани изцяло към нуждите на онлайн потребителите.
Основен приоритет при създаването на новата концепция е постановяването на лесна ориентация и интуитивния дизайн, филтрирането на информацията по определени критерии и отличната визия на уебсайта.
Той е изработен по т.нар. “респонсив” технология, която е последната новост в разработката на уебсайтове. Тази технология позволява сайтът да реагира на промените в размера на екрана на потребителското устройство и да променя визията си респективно на това. По този начин уебсайтът изглежда еднакво добре, както на компютър, така и на таблет или смартфон.
Сайтът предоставя възможност изключително лесно да се сврържете с хотела и да изпратите запитване, както и да се запознаете със всички удобства на емблемата на Кърджали.
Интересно допълнение, което се направи при новия сайт, е в галерията – направени са професионални снимки на цялата база вътре и отвън. Всеки може онлайн да види как изглежда супер модерният и обновен хотел без дори да го посещава реално.
Новият уебсайт e дело на дигитална агенция – Timag, която е специализирана в изработката на модерни сайтове, интернет маркетинг и реклама. Те предлагат широка гама от уеб услуги като първоначална изработка на уеб сайт за бизнеса Ви, неговата SEO оптимизация, изграждане на бранд и репутация и след това се грижат за поддръжката на новият Ви изработен сайт/онлайн магазин.

Share

Вашият коментар