Социален Маркетинг
Социален Маркетинг

Като мощен инструмент за комуникация, социалните медии позволяват на компаниите да достигнат до своите клиенти, където и да се намират те, а също и да характеризират техните марки и да разширяват клиентската база. Ако се прави правилно, социалния маркетинг може да увеличи ефикасността на други маркетингови техники – включително SEO и SEM – чрез подпомагане изграждането на естествените връзки, увеличаване на трафика, информираност, разпознаване на марката и репутацията.
Нашите Услуги


Създаване на социално-медийна стратегия

Ние предлагаме широка гама от услуги в социалните медии и консултантска услуга с висока стойност, чрез която можем да Ви помогнем да постигнете осезаеми резултати от нашите медийни дейности.Управление на социално-медийната реклама

Нашите рекламни услуги за социални медии са доказали своя ефект. От реклама чрез социалните медии, 100% от нашите клиенти са удовлетворени от постигнатите резултати.Създаване на съдържание за Социалните медии

Ние предлагаме широка гама от социално медийни услуги като писане и публикуване на текстове, които да Ви помогнат пряко или косвено на пазара с приноса си чрез онлайн социалните медии.
Какво е Социално Медиен Маркетинг?

Социално Медийния Маркетинг, или SMM, е форма на интернет маркетинг, който реализира различни социални медийни мрежи, за да се постигне маркетингова комуникация и брандинг цели. Социално медийния маркетинг обхваща предимно дейности като социално споделяне на съдържание, видео и снимки за маркетингови цели, както и платени социални реклами.


Защо Ви е необходимо управление на социални медии?

 

Вашите клиенти са в социалните медии.

Независимо от това, от коя индустрия е компанията Ви, Вашите клиенти използват социалните медии на дневна база. Важно е, че можете да ги държите ангажирани и свързани с Вашата марка, така че винаги да сте първият им вариант.

 

Има хора, които търсят Вашата фирма.

Нашата услуга за управление на социалните медии ще помогне на бизнеса Ви за генериране на нови потенциални клиенти.

 

Хората говорят за фирмата Ви в социалните медии.

Вие трябва да слушате какво Ви казват клиентите за Вас в социалните медии и да отговаряте на техните проблеми. Нашите услуги за социално управление на медиите се фокусират върху подчертаване на положителните аспекти на това, което Вашата компания може да предложи и отговаряне искрено на негативните забележки.

 

Фирмите заслужават експертно управление на социалните медии.

Повечето собственици на бизнес и маркетинг мениджъри не разполагат с време, за да управляват всичките си социални медийни канали. Всеки член на нашата фирма има сертификат по управление на социалните медии и нашата агенция може да Ви помогне да постигнете Вашите маркетингови цели и нова клиентска база.Нашият процес на Работа


Изграждане на Стратегия

Рекламно Управление

Управление на обществеността

Създаване на ефикасно съдържание

Измерване & Отчитане

Как можем да Ви помогнем?

Ние сме общителен екип и нашите нови клиенти идват главно от препоръки, референции от клиенти, приятели, които знаят как работим. Нашето ценообразуване за социален маркетинг е напълно по поръчка и се основава на текущата ситуация и Вашите цели.

ПОПИТАЙ ЗА ОФЕРТА СЕГА


Проектите, които сме направили

Ние създаваме мостове в уеб технологиите, за да свържем целта на клиента с реалността.

ВИЖ НАШЕТО ПОРТФОЛИО