Timag предсказание за перфектни SEO резултати

Timag предсказание за перфектни SEO резултати

Искате да изстреляте вашия сайт на първо място в търсачките? Но как?

Predskaji.COM вече знае отговора на този въпрос: SEO оптимизация от Timag, гарантираща пълен успех за вашия бизнес!

 

 

 

 

SEO, какво е това?

SEO (Search Engine Optimization) означава буквално „Оптимизация за търсачки“ и може да се определи като изкуството за позициониране на сайт, уеб страница или приложение в челните резултати в различните търсачки. Процесът по осъществяване на SEO включва множество техники за подобряване на видимостта на уебсайта, което от своя страна позволява привличането на повече посетители, следователно и нови потенциални клиенти, съвсем органично. Едни от най-значимите крайни резултати са неколкократно увеличени печалби и по-голяма разпознаваемост на марката.

Резултати от SEO оптимизация на Predskaji.COM  

Благодарение на задълбочено проучване, одит, написване на оригинално съдържание и откриването на правилните ключови думи, част от процесите по извършването на “On-page” и “Off-page” оптимизация, както и на иновативни рекламни кампании във Facebook екипът на Timag постигна невероятен резултат – от “дъното“ на класацията, специалистите ни успяха да превърнат  Predskaji.com  в най-успешния и посещавания сайт за врачки в България! Успехът на уебсайта в търсачките е плод и на внимателното поставяне на ключовите думи на правилните места в статиите към блога и също като цяло в текстовото съдържание на Predskaji.com, След изчакващият период от проведената SEO Оптимизация, по време на който роботите на Google осъществяват идентифициране и класифициране на уебсайтовете според тяхното съдържание и потребителските заявки, стана ясно, че сайтът за ясновидки се е изкачил на първо място по следните ключови думи: „кристална топка“, “ясновидка онлайн”, “попитай”, “онлайн гледачка”, “попитай кристалната топка”, кристална топка гледане” и други. 

Защо е важно да заложите на SEO оптимизация?

Може да имате най-красивия сайт, но без SEO оптимизация, той ще бъде “удавен” в морето от над 2,2 милиона заявки, направени в Google. 

В България, и като цяло в света, сайтовете, които най-често привличат вниманието на потребителите, са тези, които се появяват на първата страница с резултати (сред първите 10). А от тези 10 резултата, първите 3 сайта са най-посещаваните :

  •         1-ва позиция : 33% от кликванията на компютър или на мобилни устройства
  •         2-ра позиция  : 15,6% от кликванията на компютър или на мобилни устройства
  •         3-та позиция  : 10% от кликванията на компютър или мобилни устройства

Следователно първите 3 резултата представляват почти 60% от кликванията върху търсачките. Оттук е важността сайтът ви да бъде добре оптимизиран т.е. на първо място в търсачката по желаните заявки.

Защо да се доверите на Timag?

В Timag „добрите идеи“ и тестовете преди прилагането на нови стратегии са от съществено значение за оптималното поддържане и оптимизиране на уеб сайтове в дългосрочен план. Специалистите ни с многогодишен опит в дигиталната индустрия се доказват ежедневно с блестящите резултати, които успяват постигат.

Мотото на екипът на Timag е: “Професионално отношение, креативност и иновации!

За да се възползвате от услугата SEO Оптимизация се свържете сега на чрез контактната форма или на тел. 0898 807 434.

Share