Timag – твоят най-добър приятел в ремонта на зле представящия се сайт

Timag - твоят най-добър приятел в ремонта на зле представящия се сайт

Бъдете сигурни, не е нужно да се преквалифицирате и да станете „майстор“, за да поправите представянето на вашия уеб сайт в мрежата. Достатъчно е да познавате екипа на Тимаг!

Благодарение на качествените инструменти на Timag, SEO “ремонт”-a на Instrumag.com е вече завършен!

 

 

 

 

SEO, какво е това?

SEO (Search Engine Optimization) означава буквално „Оптимизация за търсачки“ и може да се определи като изкуството на позициониране на сайт, уеб страница или приложение в най-добрите резултати от търсачката.

Повечето потребители в Интернет идват на вашия уебсайт чрез търсачки.  Най-често това е Google! Над забележителните 93% от изследванията са направени върху американския гигант.

По-просто казано, вашата позиция в Google е мястото, на което е вашият уебсайт, когато даден потребител извършва търсене. 

Както навсякъде, най-препоръчително е да сте на 1-ва позиция или поне на първата страница! Всъщност 33% от потребителите на Интернет кликват върху първия резултат, който Google им предлага. А едва 10% продължават търсенето си на втора страница. За да бъдете видими в мрежата, може би трябва да обмислите възползването от услугата SEO оптимизация!

Пълно куфарче с инструменти за подобряване представянето на Instrumag.com

Мониторинг на позиционирането, анализ на обхождането, проучване на ключови думи, оптимизиране на уеб ефективността, както и създаването на уникално и добре структурирано съдържание бяха ключови фактор в стратегията на Timag за успешна реализация на оптиизация на уебсайта Instrumag.com.

Кои са фразите, които хората въвеждат в търсачките, когато търсят бизнес като вашия? Ако не получите отговор на този въпрос вероятно ще бъдете погребани под сайтове, които Google и други търсачки смятат за по-подходящи!

Градински мебели, Електрожени, Тримери, Винтоверти, Гедорета, Лед осветление, Крикове, Дом и градина, Видяно по ТV, Перфоратор са ключовите думи, по които Timag помогна да бъде издигнат Instrumag.com в търсачката Google.

Защо и вие да направите освежителен ремонт на рекламния си сайт или онлайн магазин с Timag?

Ако искате помощ за SEO оптимизацията за вашия уеб сайт или просто нямате време да го направите сами, не се колебайте да се свържете с нас! Екипът ни състоящ се от доказали се специалисти притежава многогодишен опит в дигиталния маркетинг и той без колебания е способен да ви помогне да изградите силно онлайн присъствие, чрез SEO  оптимизацията на Вашия уебсайт или друга дигитална услуга, от които се нуждаете.

Готови ли сте да изстреляте своя уебсайт в челните позиции в търсачките? Обадете се на 0898 807 434 или се свържете с нас чрез контактната форма сега, за да научите повече за услугата SEO и да зададете своите въпроси, свързани с предоставянето ѝ от нашия екип.

 

Share