Warning: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/cezarkjc/public_html/timag.eu/wp-content/plugins/wp-async-css/wp-async-css.php on line 109

Warning: file_get_contents(https://timag.eu/wp-content/plugins/wp-async-css/assets/scripts/loadCSS.min.js): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/cezarkjc/public_html/timag.eu/wp-content/plugins/wp-async-css/wp-async-css.php on line 109

Защо да се доверя на скъпото за моят онлайн бизнес?

Добра изработка на сайт

Добра изработка на сайтДнес ще ви представим нещо по-различно и интересно за „прахосването” на много пари по дигитални агенции 🙂

Статията за днес не е с цел да Ви продадем евтина услуга. При нас евтини услуги като цяло няма. Ние предлагаме скъпа или да го кажем стойностна и качествена SEO оптимизация и изработки на сайтове. Ние не сме квартален магазин, сергия или познатия съсед, който е чувал как става.

Ние сме Дигитална агенция Timag. При нас идеите са по-бързи от най-новата S-класа, по-точни от Швейцарски часовник и по-ефективни от снайпер…просто, както баба винаги казваше – „не питай старило, питай патило, чедо!”.

Често чуваме репликите – „При вас е скъпо!“. Днес сме решили да ви обясним, защо нашите SEO услуги(а и не само) са скъпи и мислим, че ще ви е от полза да прочетете и разберете сами.

Знаем, че до сега ако не сте се възползвали от нашите услуги няма и да си купите, защото сме от скъпите фирми. Затова и ние си подбираме клиентите си, вместо просто да взимаме пари от всеки срещнат. Ние се стремим да моделираме най-успешните бизнеси в България.

Сега ще Ви представим и 10-те причини, заради които сме по-скъпи:

 1. Отличната оптимизация като на клиента ни психиатър от Варна не е евтина, защото е конкурентна!

Когато отидете в магазин, за да си закупите нов телефон има и евтини има и скъпи. На всички ни е ясно, защо я има разликата в цената.

 1. Скъпи сме, защото ние предлагаме добра услуга, а не поредната оферта като топ офертите на нашият клиент – „TshirtBG.COM“.

Като търговци може да кажете, че не ставаме, но пък можем да ви уверим, че сме отлични програмисти и маркетолози. Останалото е въпрос на време и инвестиция. Не предлагаме зарзават, а качествена услуга за реална цена. Пазарлък няма.

 1. Скъпи сме, защото трябва да сме скъпи, както като отидете при нашите приятели „Лазерна Дентална Клиника“ – винаги гледате с каква усмивка ще си тръгнете, а не с каква сметка!

Конкурентите Ви плащат по 1300лв/месец за SEO оптимизация, а вие очаквате да отделяте само по 300лв/месец и имате очаквания да сте по-хитри и че конкурента ви е балък, та да дава по толкова пари. Бъдете реални, напълно наясно сте какъв ще е резултатът.

 1. Скъпи сме, защото нашите хора не са евтини, идеите ни не са евтини, както и бизнес моделът ни. Хората и компаниите, които ни нямат доверие нямат място при нас и по-добре.

Ние не казваме на нашите клиенти от къде да се снабдяват с продукти или какви хора да наемат и те не ни казват как да правим перфектият уеб магазин или SEO оптимизация за тях. Доверието е най-важното нещо, за да може да се оптимизира перфектно един сайт, защото така се отключват най-креативните идеи.

 1. Скъпи сме, за да могат точните хора само да си ни позволят.

Нямаме желание да седим до 4 часа пред екрана и да водим безсмислени разговори, защо сме направи ли това или защо сме направили така. Ние искаме този клиент да спи спокойно и да знае, че е в сигурни ръце

 1. Скъпи сме, защото притежанието на Know how е в пъти по-скъпо от лъскавия офис или всякакви други „шано” клипчета.

Искаме уменията ни да говорят вместо нас. Клиентът трябва да е наясно с 3 неща: Със себе си; Че бизнесът е рискова инвестиция, на повечето хора не им стиска и затова са на заплата; Че SEO не е магия, а за качествената SEO оптимизация се изискват умения които не всеки притежава и не всеки може да научи. SEO-то изисква време, а не да дойде някой да натисне два магически бутона на клавиатурата и хоп – утре сте милионери.

 1. Както хубавите апартаменти на нашите клиенти „GreenHill и Panorama Park”, луксозните хотели като „Арпезос“ и „Цезар“ и автомобили са скъпи, така и качествените услуги са скъпи.
 • Един къща на брега на морето евтина ли е?
 • Rolls Royse евтина марка ли е?
 • Като цяло живота не е евтин. Евтино е кафе от автомата.

Вие избирате.

 1. Скъпи сме, защото нямаме нужда от хора без амбиции за успех. Пазарлъкът тук не минава. Ако не можете да си позволите нашите услуги моля не ни губете времето, защото това е време което ще отделяме за клиентите, които искат да успеят и са наясно какво е качествена услуга, както с нашите приятели „TSHIRTBG”.

Дигитална агенция ТИМАГ няма да прави компромис с качеството което предлага.

 1. Скъпи сме, защото ние предлагаме нашите услуги с нашите професионалисти, а не някаква си услуга.
 2. Скъпи сме, защото идвате в дигитална агенция Тимаг и не получавате евтина услуга. Lamborghini е супер спортен автомобил, но малко хора го карат!

Вие искате спортен автомобил или най-обикновен Фиат.

За да обобщим. Всичко в този свят си има цена, получавате това за което сте си платили, а при нас няма как да намерите евтин и със средно качество продукт, затова сме скъпи и ако искате успех – ТРЯБВА да ни се доверите.

Опашката за запитвания е тук!

Share