Тимаг – ваксината срещу новия щам криза в бизнеса

Тимаг - ваксината срещу новия щам криза в бизнеса

Чували ли сте за PCR тест на бизнеси?

Най-вероятно не и това е защото, той се прави тайно от най-добрите такива, за да подсилят своя имунитет и да увеличат продажбите си. Тъй като обичаме да помагаме на българския бизнес ще споделим с вас тази тайна, която пазихме досега. Вече всяка една фирма би могла да си направи безплатен PCR тест в офиса на Дигиталната агенция Тимаг, точно в центъра на гр. Пловдив, като ще да получи бърз отговор за резултата в рамките на 24 до 48 часа.

Нека ви предупредим обаче, че и при положителен тест няма място за притеснение!

 

Ние ще се погрижим за здравето на Вашата фирма с поставянето на най-добрата ваксина. На принципа на ваксините на АstraZeneca, Sputnik и Pfizer на бял свят отдавна се появи и такава, подходяща и препоръчителна за бизнеси – това е ВАКСИНАТА НА ТИМАГ.

Как ще реагира новия щам на Тимаг ваксината?

За нея конкурентни бизнеси са си пошушвали отдавна, но тепърва тя започва да се използва масово от обществото. Нейната ефективност срещу новия вирус ще доведе до високи продажби и здрав имунитет в бизнеса, като го предпазва не само от Кризата след COVID-19, но и от всякакви финансови трусове! Така наречената „ефективност“ на ваксината пък показва с колко спада рискът от развитие на кризисни бизнес симптоми – определено процентът не е малък. Специфичните качества на ваксината се проверяват обстойно и ежедневно в клиничните проучвания, които получаваме от нашите лоялни клиенти, използващи услугите на Тимаг от години.

Екип от млади и амбициозни дигитални маркетингови “лекари” се грижат за успешността на ваксинационния процес за бизнеса, който да протече с правилните ресурси и опит. За нас здравето и благополучието на всеки един български и чуждестранен бизнес е важно и затова препоръчваме да се подхожда индивидуално.

А защо точно тази ваксина е най-добрата за бизнеса?

Ваксината вече е одобрена от големи и малки фирми – български и чуждестранни, които вече са “ваксинирани” успешно. Те не само се изкачват над конкурентите си, но и получават неспирен поток от клиенти и оферти.

Предвид специалните странични ефекти на ваксината, не се и съмняваме, че ще има наплив на клиенти, които да искат да подкрепят продажбите на бизнесите си с нея.

Нека Ви разкажем още малко за последствията на Тимагическата ваксина.

  1. “Ваксинационната” консултация на всеки един клиент протича в напълно безопасна среда при строго спазване на противоепидемичните мерки. Ние ще Ви очакваме с маски, а офисът ще бъде напълно проветрен и дезинфекциран, за да бъдете спокойни и здрави!

 

  1. Най-основната промяна, която ще се случи след поставянето на ваксината е изработка на нов УЕБ САЙТ или Онлайн Магазин. Сайта ще бъде лицето на Вашата фирма, а магазинът – вашият каталог от продукти и услуги. Много е важно в дигиталното пространството, всеки бизнес да има изграден стабилен онлайн имидж, който да допринася за развитието, успеха и продажбите.

 

  1. Във ваксинационния пакет ще получите и техническа поддръжка на уеб сайта и Фейсбук страницата. Поддръжката е изключително важна част за развитието, сигурността и актуалността на Вашия бизнес. Затова ние ще се погрижим сайтът Ви да бъде  технически изправен 24/7 и също на отлични позиции в Google чрез старателна оптимизация. А що се отнася до факта социалните Ви мрежи да бъдат в крак с новостите и актуалностите в платформите ние непрекъснато ще създаваме съдържание и различни промоционални кампании.

  1. Ваксината също така ще подсили Вашия бизнес сайт с мощна SEO оптимизация, която пък ще го отведе до челни места в търсачката на Google. Първо анализираме уеб сайта, след това стъпка по стъпка планираме обновяване на ключови думи за по-ефективно възприемане от нейните роботи. Крайна цел на ваксината е да се постигнат повече посетители и по-висока конверсия на продажбите и потенциални клиенти.

 

  1. Страничен ефект ще бъде превръщането Ви в същински ХИТ в социалните мрежи! Новата Ви Фейсбук страница ще привлече много повече внимание и популярност отколкото сте предполагали. Не се учудвайте, когато започнат да валят лайкове, коментари и споделяния от сутрин до вечер. Това означава, че ваксината е започнала да действа и силно активира вашето присъствие и разпознаване в социалните мрежи.

 

  1. Последният етап от подсилването на бизнеса ще бъде осъществен с помощта на Google Ads. Нашите маркетинг специалисти ще се погрижат да имате отлични рекламни кампании в Гугъл. Целта е те да бъдат разнообразни и ефективни, за да увеличим максимално на Вашите продажби.

Да ваксинирам ли бизнеса си с Тимаг ваксината?

Това зависи единствено от Вас. Живеем във второто десетилетие на 21в., където всяка една услуга или фирма или е в процес или вече се е прехвърлила онлайн. Първо, защото така се достига до повече потенциални клиенти от различни локации и второ, защото е по-лесно да управлявате бизнеса си чрез дигиталното пространство. Именно затова е препоръчително Вие да го ваксинирате възможно най-скоро, защото не е ясно още колко време ще издържи “естественият имунитет” срещу коронавируса. Бъдете сигурни за здравето и успеха на Вашия бизнес, като се доверите на професионални дигитални маркетингови специалисти!

 

Резервирайте Вашия час за ваксинация на вашия бизнес с нас още днес на тел. 0898 807 434 или чрез нашата онлайн форма, която можете да попълните тук!

 

Share