SEO + Локално оптимизиране –  Комплектът за оцеляване на всеки бизнес!

SEO + Локално оптимизиране -  Комплектът за оцеляване на всеки бизнес!

Знаем, че за много от стартиращите или вече функциониращи бизнеси в България качественото им присъствие в онлайн мрежата не се нарежда сред първите места в листата им с приоритети. Точно тук те грешат! В наши дни всеки средностатистически човек разполага с поне едно мобилно устройство в себе си и е по-склонен да попита за информация или насоки “Чичко Гугъл” отколкото някой минувач, ако въобще съществува такъв…

Пропускът да бъде отразена дейността ви там е истински автогол за вашия бизнес!

 

 

 

Ето и кои са най-често срещаните случаи на отчаяние:

След устройването на цялата документация и физическия обект или пък намаляването на клиентите, всеки собственик моментално изпада в паника и се настройва в режим “привличане на нови клиенти и купувачи”. В главата му възникват всякакъв вид възможности за реклама…А да и онзи коментар от негов конкурент как ” той не оставал без работа или на минус от месеци насам, защото оптимизирал локацията и уеб сайта си навреме”. 

 

За съжаление това е истината, която не можем да отречем и внимателно разясняваме на нашите клиенти. Оптимизацията за търсачки (SEO) било то на местоположение или уеб сайт не е нещо, което може да бъде включено веднага с ТИМАГ-ическа пръчка! SEO кампанията би могла да отнеме месеци, за да се утвърди и покаже положителни резултати. 


A какво всъщност е SEO Оптимизацията?

Оптимизацията на търсачките е процесът на улесняване на търсачките да откриват и оценяват вашия бизнес и уеб сайт. Дори да имате прекрасен бизнес и невероятен уебсайт, ако хората не могат да ви открият, те няма да опознаят вашата марка. Разликата между просто страхотния уеб сайт и страхотния уеб сайт, който хората ще видят е тази, че вторият позволява на хората да откриват и да се свързват с вашата марка онлайн, като стимулират придобиването на нови клиенти и култивират лоялността на марката.

Ние разделяме процесът на 4 етапа, както следват: 

Откриване

Ние събираме цялата ключова информация за вашия бизнес, вашия настоящ и потенциален клиент и тази за вашата конкуренция. Използваме тези данни, за да анализираме вашата марка и да развием последователност по време на вашето онлайн присъствие.

Изследване

В този етап проучваме как хората търсят онлайн за вашия тип бизнес. Използвайки не само нашия SEO опит, но и представата за поведението на потребителите и знанията за това как работят алгоритмите на търсачките, ние идентифицираме най-добрите ключови думи за откриване за вашия бизнес.

Оптимизиране

Следва подобрение на целия ви уеб сайт, така че той да се класира по-високо в търсачките и като нагаждаме вашите уеб цели спрямо желаната реализация. Изгражда се сякаш цяла допълнителна уеб притурка за вашия сайт чрез локално търсене, онлайн директории и изграждане на връзки на трети страни, която е отговорна за цялостния процес на оптимизация.

След като сме удовлетворени с работата по уеб сайта, преместваме фокуса си върху SEO работата отвъд него, която включва изграждането на връзки. Захващаме се с организиране на списъци с директории и изграждането на връзки към и относно бизнеса, които ще помогнат на Google да индексира по-бързо неговото местоположение. Процесът се организира на няколко нива в зависимост от спецификацията на директориите, в които ще бъде добавен. 

И коя е черешката на тортата в този етап? Разбира се, оптимизацията на Google Локацията ви!

Голямата изкачаща площ вдясно се нарича панел със знания или информация и нейното присъствие е пряк резултат от нашите усилия за подобряване на уеб сайта и изграждане на списъци с директории. Данните които присъстват са: точен адрес, уеб сайт адрес, работно време и още актуални особености за бизнеса ви. Информацията от този панел със знания се показва както в Google Търсене, така и в Google Maps, което позволява на потребителите да ви откриват лесно.

Анализиране

След период на съвместната ни работа създаваме персонализиран отчет, който проследява как и колко често потребителите намират и взаимодействат с вашия сайт. Ние предоставяме анализ въз основа на данните, като при необходимост коригираме стратегии за стимулиране на повече уеб трафик или комуникация.

Постоянно се подготвят и наблюдават уеб сайта и онлайн списъците за присъствие, така че бизнесът да може да бъде открит лесно и бързо онлайн.

Това е актуалният и иновативният начин по който да елиминирате риска вашите клиенти да бъдат объркани в откриването на вашия бизнес онлайн и офлайн! Риск, който не си струва да поемете, когато насреща е Екипът на Дигитална агенция Тимаг!

Свържете се с нас тук или на тел. 0898 807 434!

 

 

Share