Псевдоклиенти, скъпи маркетинг услуги и 15 минути равни на 15 …

Псевдоклиенти, скъпи маркетинг услуги и 15 минути равни на 15 ...

Действията пораждат реакции, а често се случва и обратното – особено, ако реакциите са от онези толкова остри сякаш току-що заточен нож. Опитват се да направят прободни рани, а не знаят, че с увереност и малко перфектни умения във Photoshop екипът на Тимаг успява да накара направените по чудо драскотини да изчезнат за секунди… 

Нека не загатваме повече, а да говорим направо!

– “Моля, колко струва? Та вие го направихте за 15 минути.”

– “Да, госпожо. Но на мен ми отне 15 години, за да науча как да го направя за 15 минути.”

 

 

Остра реакция от “#Псевдоклиент”, а сега е ред на нашето действие: Комбинация от онази част с Photoshop-a и гласът ни в социалните мрежи, за да завършим тази партия с мат. 

Защо цените ни минават даже и Кето Хляба от 50 лв.? И то неколкократно?

Да го кажем накратко – макар че, офисът ни в Пловдив се намира до Четвъртък пазара, не обичаме да се пазарим, защото парите, които ще вложите, за да се възползвате от дадена дигитална услуга ще се върнат при вас двойно, тройно или пък петорно. И само за наша информация, на въпросния пазар никой не пита защо органичното и качествено струва повече, нали? 

Не е нужно да си Рокфелер, но със сигурност услугите ни няма да ви струват жълти стотинки. Обичаме работата си, обичаме клиентите си и сме готови да жертваме доста, за да бъдат те удовлетворени от работата ни. В нашия случай скъпото и все пак не най-скъпото на пазара означава едно – качество на предлаганото!

Поглеждайки зад красивия изглед на вашия сайт, социална мрежа или друг канал, надяващ се на популяризация не стои само и единствено там някой “програмист”, който не става от компютъра по цял ден. Тук идва момента, в който Timag се превръща в Teamag. Може би работим като един, но всеки от екипа ни е отделна личност, притежаваща много умения и знания не само за своята работа, но покрай екипната работа с колегите по-малко и за тяхната и вярваме, че той има правото да получава заслуженото си възнаграждение.

  • Използването на услугите на агенции с по-евтини цени често излиза по-скъпо

Причината: Имат евтина работна ръка, по-малко опит и почти никакъв контрол, а тези факти няма да ви донесат никаква полза или резултати в дългосрочен план.

 

  • Ние сме агенция с няколко звена

Най-доброто решение е да заложите на компания, която умело координира работата на маркетинг специалисти, програмисти и дизайнери при изпълнението на общата стратегия. Много по-лесно и по-ефективно е да наемете агенция, която върши всичко вместо това да се свързвате с отделни специалисти ежедневно.

 

  • Опитът има значение

Вие искате много успехи и също да работите с екип, който има доста опит в дигиталния маркетинг нали? Разбира се, той може да направи повече за вас от неопитния екип и затова той очаква по-добро заплащане за услугите си. Имайте предвид, че на агенциите, на които им липсва необходимия опит таксуват по-малко.

 

  • Включени стратегия и насоки за вашия бизнес

Тимаг не предлага единствено помощ с редовното публикуване в социалните мрежи или изработката на сайт, а също предоставя стратегия и насоки относно целия дигитален маркетинг и цялостното изграждане на марката.

По слуховете, че взимаме скъпо не личат допълнителните часове прекарани над проекти извън работното ни време. Не, не…. Не желаем да бъдем разбрани погрешно! Оплакването е на последно място в листата ни с приоритети. Това, което правим в нашата дигиталната агенция е това, което обичаме и това, което ни зарежда с още повече енергия и идеи. Щастливци сме да казваме, че нашата работа е нашата страст и смятаме, че тя трябва да бъде оценена правилно!

Вложените от клиенти финансови средства ние използваме като инструмент за иновации, намиране на нови начини за свързване със света и изучаване на различни перспективи всеки ден.

Звучим като такива и да определено сме работохолици, но това е единствено плюс за всеки, който ни се довери. 

И за край нека добавим, че ако вие, #Псевдоклиенти се опитвате сами да създадете или оптимизирате сайта си или пък да водите дигиталния си маркетинг на база на нашите съвети, за да откраднете занаят… ще ви разочароваме, като обявим тази мисия за неуспешна още от сега!

Достатъчно дълго сме в бизнеса, за да разпознаем “костеливите орехи” отдалече. И все пак освен за честения труд и неговото адекватно възнаграждение за последните 15 години научихме, че дори и на тях им се полага 15 минути слава, защото без тези, които те дърпат надолу никога няма да имаш мотивацията да се изкачиш още по-нагоре 😉

 

За да се възползвате от нашите услуги и да получите повече информация се свържете с нас на тел. 0898 807 434 или чрез нашата контактна форма!
Share