Повече за работата на екипа ни и отговор на Вашите въпроси преди работа с Timag TEAM

Повече за работата на екипа ни и отговор на Вашите въпроси преди работа с Timag TEAM

Да започнеш бизнес не е хич евтино…А да започнеш успешен бизнес, който да прави наистина пари за Вас е още по-скъпо! Timag TEAM създаваме бизнеси, които правят сериозни пари онлайн, но дали това е евтино и как става???

 1. Какво представлява стратегията Ви за развитие на бранд и оптимизация?
  Развитието на опита ни и постоянно навлизащите нови правила, подходи и методи не предпоставят условия за точно определена стратегия  на работа в нашият екип. Ние сме „хард маняци”, които обичат да експериментират върху собствени брандове и продукти и след това чак да прилагаме само доказаните методи към нашите клиенти.
 1. Какво включва поетапно процеса Ви по изграждане на популяризация?
  В никакъв случай не смятаме да Ви обясняваме процеса на нашата работа, подхватите ни и акъла с който разполагаме…Няма значение какъв клиент сте за нас, ние сме на теория, че всеки трябва да разбира от това, което прави. Както вие сте добър търговец или разбирате от Вашата Ви услуга, така и ние знаем как да направим тази услуга/продукт популярна и тя да залее пазара!
 1. Ще приемате ли моите съвети и акъли като клиент?
  Категорично НЕ! Акъли давайте само в bgmama и на децата си…Ние ще искаме съдействие за точно определени неща от Вас, касаещи услугата/продукта Ви, цени, актуалност, промоции и т.н.
 1. Чух, че сте много добри, но работите на високи цени?
  Предполагаме, че сте чували, че петел за 5лв. пее за 5лв. Средно един работник в денонощен магазин взима 900лв. Според Вас, дали наш служител трябва да взима минимална заплата 900лв??? Дали, ако целия офис мъдри цяла седмица Вашият нов печеливш сайт – той трябва да струва 300лв.? Замислете се, дали държите на бизнеса си и искате да постигнете нещо качествено или да бъдете като повечето започващи онлайн бизнеси и свършващи за няколко месеца 🙂
  – Качеството винаги определя цената…
 1. Давате ли гаранция?
  – Даваме гаранция както всеки A1 магазин. Гаранция, която нищо не включва или правим отделна гаранция, която струва толкова на колкото оценим сайта Ви, умножен по 120.
  – Имаме и още една гаранция като презервативите с 9 месечна гаранция – нашата е 9 годишна…Тоест срещу солидна сума, можем да кажем, че ТИМАГ дава по-сигурната гаранция от всеки презерватив!
 1. Платих грешни пари на няколко агенции като Вашата и все изчезват…може и Вие да сте такива!?
  Точно това ни различава от всички други агенции за по няколко месеца, ние сме на пазара от 8 години с доказал се БОС, който държи на името и знае, че няма да му оправят живота Вашите 1000лв….Няма да рискува името си и това на агенцията за един клиент или някой друг грош!
 1.  Аз си правя сам някои неща по сайта като чета форумите, може ли да погледнете и да дадете акъл?
  Щом смяташ, че можеш да слушаш безработни, псевдоспециалисти, „разни форуми”, слушай си ги докрай и се чуди цял живот защо винаги си беден като картоф и не можеш да пробиеш!

Четете всичко до тук и се питате как да станете и вие толкова влиятелен с продукта/услугата си?

Ето как -> https://timag.eu

Share