Един ключ – пет сбъднати мечти и магията на Panorama Park. Вижте защо в интерактивния им сайт, изработен и поддържан от Timag

Един ключ – пет сбъднати мечти и магията на Panorama Park. Вижте защо в интерактивния им сайт, изработен и поддържан от Timag

Panorama Park – няколко новоизграждащи се комплекса на територията на град Пловдив в непосредствена близост до гребната база и втори до Метро! Сайтът към комплекса е разработен изцяло по критериите и изискванията на инвеститорите и последните стандарти в индустрията!

Интегриран е модерен начин за избор на етаж и апартамент, като се маркира точното пространство на избрания апартамент, а също се предоставя и списък с подробна информация за жилищата. Разбира се, това дава възможност на бъдещите живущи в сградата да се ориентират още по-добре за самото разпределение преди да са се нанесли.

Panorama Park West е комплекс от затворен тип. Може да се похвали със страхотната си локация  – само на няколко минути от парк „Отдих и култура“, гребна база, МОЛ Пловдив, както и др.

Освен всичко останало, жилищният комплекс разполага с подземни гаражи, магазини, детска площадка, външен фитнес с уреди, контролиран достъп, градинки и др.

Работата преджижда и издраждане на още няколко комплекса – Panorama Park East – който ще се намира в близост до хипермаркет МЕТРО, Panorama Park Kardzhali – комплекс, който скоро ще стартира изграждането си в централната част на град Кърдажи и Panorama Park Sofia – комплекс, който ще стартира изграждането си в гр. София през 2019 година.

Екипът на Timag се гордее с постигнатия резултат от сайта на комплекса, както и рекламния клип, който сътвори и продължаваме напред да работим по маркетинг частта на комплекса – линк към фейсбук страницата, която също поддържаме! 🙂

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни попитате за оферта, ако и Вие проявявате интерес към подобни услуги!
Разгледайте останалите ни проекти и се свържете с нас още сега!

Share