Николай Чочев от Тимаг открива с лекция второто издание на WordCamp 2020!

Николай Чочев от Тимаг открива с лекция второто издание на WordCamp 2020!

           След успешното си първо издание през 2019 година, в края на настоящата седмица ще се проведе очакваното събитие WordCamp 2020! Конференцията акцентира върху същността, ползите и работата с платформата WordPress.

Организаторите на мероприятието имат за цел да предоставят достъпна информация и практични съвети на феновете и почитателите на WordPress в България. В рамките на няколко часа, разделени на отделни лекции специалисти от IT сферата ще споделят придобити знания и опит от работата с платформата през последните години.

 

 

Сред лекторите, които съобщиха за своето участие в онлайн конференцията е и Николай Чочев –  уеб експерт, трейнър и предприемач с богат опит в уеб технологиите и маркетинга. Настоящ собственик и основен двигател на Дигитална агенция Timag. Вече над 10 години той се занимава с уеб като в момента също e и трейнър в частна академия и докторант към ФМИ на ПУ „Паисий Хилендарски” по уеб дизайн & дигитален маркетинг.

На 24 октомври Николай Чочев ще ви представи: “Предимства и недостатъци на WordPress за големи проекти” и като цяло как да подходите с WordPress при по-големите проекти. Въпреки провеждането на WordCamp 2020 онлайн поради Covid-19 мерки за сигурност лекцията обещава представяне на плюсовете и минусите на платформата WordPress – с реални примери, добри плъгини и приложими съвети за зрителите.

Провеждането на WordCamp стартира в Сан Франциско през 2006 година от Мат Мюленуег и продължава с организирането си в световен мащаб ежегодно! До този момент статистиките сочат за осъществяването на 1071 събития в 65 различни държави разположени на 6 континента.

Изключителна чест е за нас, че Дигитална агенция Timag ще бъде представяна от своя лидер на подобно значимо събитие в национален и световен мащаб!

 

 

Share