неТрадиционното Известие за Маркетинг Ангажименти през Годината

неТрадиционното Известие за Маркетинг Ангажименти през Годината

Това е последната статия в блога ни за 2020 г и затова екипът на Тимаг взе решението да я изпрати подобаващо с нещо специално, като например побраното в следващите редове отворено писмо до всички наши клиенти – не само през тази година, но и през всички изминали досега.

Независимо дали празнувате както обикновено или се адаптирате към нов начин за отбелязване на празниците, ние се надяваме, че сте в безопасност и ще имате възможността да отделите малко време и за презареждане.

Но нека спазим реда – първо работата, а после похвалите и почивката!

 

През последните 12 месеца в Тимаг се случваше обратното на това в целия свят. Нямаше съкращения на работници, но пък признаваме си за сметка на това изключително много напускания за годината. Офисът ни в центъра на град Пловдив и тези вкъщи за известен период непрекъснато не спираха да напускат напълно готови за продажба уеб сайтове, печеливши маркетингови стратегии и резултатни рекламни кампании. Някои от проектите, над които работихме в работните дни от декември можете да откриете в нашето портфолио. Сред тях се определено се откроиха уеб сайтове, като тези на pagashop.com, e-cleanteam.com, nanoguard.bg и lokah.bg!

В началото на годината с няколко клиента започнахме да проправяме пътя си в дигиталната сфера с леки, но сигурни следващи крачки. Успяхме да оставим маркетинг следите си в множество неправилно поддържани или несъстествуващи досега бизнес профили, които бяха досущ като пухкавия и недокоснат сняг навън. Постепенно чрез рекламни кампании в Google и Facebook, професионални дизайни и качествен копирайтинг успяхме да нажежим градусите на продажбите на онлайн магазини за дрехи и мебели, винарни или козметика до тези, които удря термометърът в летен ден в Дубай.

Кръгът се затваря и отново се намираме в приятния зимен и празничен сезон… Време е и за нашите най-искрени думи към Вас!

 

Весели празници!

Това време на годината накара екипът ни да погледне назад през 2020 г. и да си спомни с искрена благодарност за добрите клиенти като вас!

Тимаг Ви изпраща най-добри пожелания за истински значимите подаръци този празничен сезон –  здраве, щастие, мир и надежда!

Надяваме се, че Новата година ще ви донесе положителни емоции и още повече успехи в бизнеса

С Ваша помощ “Тимаг” достойно задържа позицията си на доверена дигитална агенция през последните 366 дни!

Невярващо за нас изминаха толкова бързо колкото времето, което ни отнема да създадем статия с 366 думи, HTML код с 366 символа или банер с 366 смени на шрифта (понякога наистина се налага… и то бързо хохо).

 

Бяхме заедно, планирахме, постигнахме!

През изминалите месеци екипът ни беше на разположение и от помощ на над 150 бизнеса, които въпреки кризата успяхме да съхраним, стартираме или да продължаваме да развиваме заедно. БЛАГОДАРИМ ВИ, че Вашият такъв беше един от тях през нелеката 2020 г.!

Работа с прекрасни клиенти като Вас, вдъхнови и тазгодишния ни подарък, който отворихме доооста по-рано от Коледа, но до 31.12. 2020 г. все още може да намери място под ВАШАТА БИЗНЕС ЕЛХА – както за най-скъпите неща, като семейството, от най-голямо значение за УСПЕШНИЯТ БИЗНЕС в това какво се крие в корените!

 

 ПРОМО коледни цени с фиксирана 30% отстъпка за изработка на уеб сайт или дигитален маркетинг

+

2 месеца техническа поддръжка на сайта /ПОДАРЪК/

 

 

Съветът на Тимаг за тази година:

 Ако почвата наоколо не е плодородна – сменете подхода или маркетинг стратегията, опитайте иновативното или се консултирайте с “агронома”, който знае, че влагането на ОГРОМНИ СУМИ в отглеждането, не гарантира добра реколта БЕЗ УСИЛЕН ТРУД!

 

Скъпи клиенти,
И като последния удар на часовника в 00:00, за пореден път искаме да изкажем ХИЛЯДИТЕ СИ БЛАГОДАРНОСТИ към вас и да Ви информираме за почивните дни на агенцията във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, както следва:

 

24, 25, 26 декември 2020 г. – Коледа

1 януари 2021 г. – Нова година

Финалните думи, които искаме да споделим с Вас са съветите ни как да прекарате празниците по-весело, макар и да бъде различно този път! Ето и кои са те:

1. Оставете си ден без превъртане на социалните мрежи

Вие спокойно можете да си го позволите, защото ние се грижим за присъствието на бизнеса ви онлайн 24/7, дори и в празничните дни. Ако ви липсват семейството или приятелите се опитайте да организирате празнично парти в Zoom, за да бъдете в реално време с любимите си хора.

2. Отделете време, за да бъдете в настоящето

Ако се претоварени, пробвайте да откриете онази сладка тишина, обърнете внимание на дъха си и се насладете на спокойствието, дори и да е само за няколко минути!

3. Организирайте преспиване с гледане на празнични филми в тесен кръг

Изсипете малко пуканки, направете малко горещо какао и вземете най-уютното одеяло.

 

Ако през почивните дни ви липсваме повече от затворените заведения можете да се свържете с нас на имейл office@timag.eu или чрез нашия уеб сайт timag.eu!

Share