Всичко красиво и магическо се случва през месец август. Разбери защо това е така в новият иновативен сайт – Nosia.bg

Всичко красиво и магическо се случва през месец август. Разбери защо това е така в новият иновативен сайт - Nosia.bg

Фестивалът на фолклорната носия се провежда всяка година през месец август в Жеравна (местността Добромерица). Сред инициаторите на Фестивала на фолклорната носия (nosia.bg) са Христо Димитров – продуцент, хореограф и режисьор на Национален фолклорен ансамбъл „Българе” и фолклорната певица Албена Вескова. Също така на фестивала присъстват и специални гости – музиканти, политици, спортни звезди и много други. Посетете http://www.nosia.bg, за да се запознаете първи с програмата на фестивала. Също така не пропускайте да изгледате специално създадените клипове, с които ще може да усетите част от магията и възрожденската атмосфера на Фестивала на фолклорната носия.

Фестивалът е един от най-колоритните в България, включващ разнообразие от музика, песни, танци, занаяти, древни обичаи, нестинарски игри, пехливански борби, както и изобилие от традиционни български ястия и напитки. Не забравяйте да разгледате интерактивната карта на фестивала, чрез която ще може да се запознаете предварително с местоположението на фестивала.

Дрескодът, който се изисква за присъствие по време на фестивала е фолклорна носия – част от българската история и култура. Идеята на фестивала е връщане назад във времето, далеч от глобализацията и модерността на съвремието. Фестивалът представя отличителните черти на българския народ – вълнуващите обичаи, вкусната храна, традиционните български облекла и балканския характер, за да преживеем бита и живота на предците си. Разгледайте галерията от снимки, направени по време на миналогодишния фестивал: http://www.nosia.bg/gallery/.

Eто защо, тридневният Фестивал на фолклорната носия се е превърнал във фестивал на красивата българска магия с многообразната си културна програма за туристите, гостите и жителите на Жеравна. Инвестирайте времето си в едно необикновено преживяване, богато на приятни емоции и оставящо незабравими спомени! Заявете вашето участие още сега като попълните следната форма: http://www.nosia.bg/zaqvlenie/

Ако и Вие търсите начин как да рекламирате дадена услуга, продукт или пък събитие като Фестивала на фолклорната носия, изберете професионализма на дигитална агенция Timag, като се свържете с нас и ни попитате за конкретна оферта. Също така не забравяйте да разгледате нашето портфолио, включващо част от проектите ни и сами да се убедете в качеството на предлаганите услуги. Телефон за безплатна консултация: 0898 807 434.

Share