С коледна цена ли е изработката на уеб сайт в Тимаг?

С коледна цена ли е изработката на уеб сайт в Тимаг?

Датата на календара се приближава все повече към 30-то число на последния месец от  2020 година твърде бързо, а вие сте кръстосали пръстите си за късмет, защото спешно ви се налага да направите редизайн на уеб сайта си или да създадете нов уебсайт за бизнеса си от самото начало!

Току-що похарчихте немалка сума за закупуване на нов домейн или подновяване на стария, а ето сега и още разходи за изграждане на сайта?

И дума да не става!

 

В Timag разбираме колко тежка беше тази година за собствениците на бизнеси и финансовите проблеми, с които се сблъскаха те. Именно затова покрай празниците решихме да вдъхнем живот на българския бизнес, като предлагаме:

 

 ПРОМО коледни цени с фиксирана 30% отстъпка за изработка на онлайн магазин или рекламен сайт

+

2 месеца техническа поддръжка на сайта /ПОДАРЪК/

 

Пакетите ни за изработка на уеб сайт са рентабилно решение, което включва:

• Осигуряване на интерфейс, отговарящ на UI и UX

• Изграждане на уеб сайт от нулата

– рекламна страница за вашия бизнес

– платформа за вашия онлайн магазин за електронна търговия

• Редизайн на уеб сайт и неговото доразвиване

• Комбиниране на ефективни решения с максимален резултат при Къстъм уебсайтове

• Подготвяне на уеб сайт за SEO (оптимизиран за търсачки)

• Обещание за многоизмерен и напълно функционален уеб сайт

 

Нашите основни приоритети при разработването на вашия бизнес сайт:

Екипът ни разбира, че присъствието на оживен уеб сайт е важно за вас, за да се задържате на глобалния пазар, така както правят и Babylon Translation със своя, изграден на 2 езика! За разлика от други дизайнери, ние не се придържаме към стандартните правила на уеб разработката, защото обичаме да мислим извън рамките, за да ви представям винаги нещо „нестандартно“ като динамичния уеб сайт на Marea Group.

Нашите услуги приоритизират:

  • Надеждност
  • Професионализъм
  • Персонализирани услуги, отговарящи на вашите нужди

Ние никога не влагаме усилия единствено по време на поръчката на услугата! След като веднъж наемете екипът ни за изработка на сайт, ние оставаме на линия 24/7, за да ви съдействаме с поддръжката и услуги като SEO оптимизация или социален маркетинг след като вече притежавате привлекателен уеб сайт.

Мебели Андоли се възползваха от услугата за оптимизация (вижте проекта в нашето портфолио), а Casino Central пък поставиха тяхното присъствие в социалните мрежи в нашите ръце, като ние им осигуряваме в замяна непрекъсната професионална консултация и управление на техните маркетингови кампании и страници във Facebook и Instagram.

За нас всеки наш клиент е от решаващо значение!

Екипът ни не просто създава вашия сайт с помощта на най-добрите решения за уеб дизайн за 2020/2021 г., но и очаква да продължите да се възползвате от предимствата на услугата и след това, както и повечето от клиентите ни продължават да правят, сред които и Община Джебел с новоизградения си уеб сайт.

Семейство на Тимаг разполага с едни от най-опитните уеб дизайнери и разработчици в индустрията, за да приведе в действие най-добрите технологии за уеб дизайн за последните години, което ви помага да се възползвате и насладите на услугите ни и през следващите такива. А те биват:

  • Отличен отзивчив дизайн за достъп от популярни уеб браузъри
  • Динамичен удобен за потребителя интерфейс за клиентите, базиран на мобилната версия
  • Най-новите инструменти за увеличаване на трафика, което накрая води до сигурни конверсии
  • Укрепване на сигурността на вашия сайт за защита на клиентски и потребителски данни
  • Вземане под внимание на актуализираните SEO параметри, които ще бъдат ефективни дори след края на 2020 г., когато вие проектирате вашия сайт

Не на последно място, Тимаг дава възможност за избор на платформа на която да бъде изграден уеб сайта – WordPress, OpenCart  или CMS.

В днешно време инструментите за управление на съдържанието на WordPress сайт са идеални за рекламен или новинарски сайт, а тези на Къстъм уеб сайта (CMS) са подходящи за голям онлайн магазин например. Водещите търсачки като Google бързо индексират тези уеб сайтове и подобряват тяхното класиране заради високо ангажиращо съдържание, значимите ключови думи и оригинални и последователни блог публикации. Създаденият от нас сайт на Elie Design Studio е чудесен пример за всичко това!

Ние от Тимаг винаги гарантираме за атрактивна и отзивчива WordPress или CMS платформа, докато проектирате и разработвате бизнес сайт в рамките на разумен бюджет.

Нашата сезонна отстъпка е повече от изумителна и изгодна!

 

 

Като една от най-опитните агенции за дигитален маркетинг и разработка на уеб сайт в Пловдив, ние предлагаме страхотна оферта за Коледа на нашите клиенти:

 

30% отстъпка за изработка на онлайн магазин или рекламен сайт

+

2 месеца техническа поддръжка на сайта

ПОДАРЪК

 

Това е нашият начин – отправяме благодарностите си към тях и добавяме стойност към професионалните им ангажименти с агенцията през годината с невероятна отстъпка!

Това сме ние – екип от професионалисти, готови да помогнат на вашия бизнес да се открои от конкуренцията и да се представи подобаващо на все повече нови аудитории!

Това е Тимаг – дестинация на едно обаждане разстояние за ексклузивен дизайн на уеб сайт, последван от неговото развитие!

Побързайте сега!

 

Свържете се с нас за изработката на рекламен уеб сайт или онлайн магазин на тел. 0898 807 434 или чрез формата за контакт

 

Share