Как да спасим бизнеса си по време на кризата с Коронавируса?

Как да спасим бизнеса си по време на кризата с Коронавируса?

 

Моментното положение в света и страната се отразяват на множество малки и средни бизнеси , поради затварянето на физическите им обекти, невъзможността за срещата с техните клиенти и реализирането на продажбите им. В такива случай за да се избегнат загуби, кризи и фалит най-доброто решение за всеки бранд е да насочи вниманието си към своето онлайн присъствие. Това е и щитът срещу вируса,  който екипът на Тимаг връчва на всеки собственик на бизнес, който иска неговата реализация и развитие да продължават със същите темпове.

 

 

 

Проблемите и спасението

Най-същественият проблем на световно ниво е затварянето на населението по домовете и невъзможността да набавят нужните си продукти и артикули от физическите магазини и представителства на различни брандове. Единственият спасителнен пояс е доверието на онлайн мрежата, която ще осигури спокойствие и задоволение и на двете страни – клиенти и собственици.

Вариантите

Както знаем в онлайн пространството винаги можем да намерим повече от един отговор на всеки въпрос. Така е и тук! Вариантите са съхранение и опазване на бизнеса са множество и от различно естество.

В своя уеб сайт или страница в онлайн платформите на Facebook и Instagram бихте могли да предложите на клиентите си набор от онлайн курсове, съвети и статии в блога на вашия уеб сайт, чрез което те биха опознали вашия бизнес отблизо и биха оползотворили времето си прекарано вкъщи.

На челното място обаче застава съществуването на онлайн магазин, отговарящ на физическия Ви такъв, защото през него продажбите ще продължат и чрез доставка от куриер гарантирано ще пристигнат до врата на Вашите клиенти.

 

 

Решението

Креативният екип на Тимаг остава безстрашен и се бори с всяко възникнало препятствие в каквато и да е извънредна ситуация.

В момента се грижим за бизнесите, който ни се доверяват непрестанно за изработката на уеб сайт или маркетинг услуги дистанционно, но със същото работно време и огромен хъс за работа.

А нашият принос към настоящата ситуация и несигурността за просъществуване на брандовете е най-добрата ни стратегия – изграждане на уеб сайт и създаването на реклами за неговите продукти само в рамките на 48 часа.

За да се възползвате от нашите услуги и да получите повече информация се свържете с нас на тел. 0898 807 434 или чрез нашата онлайн форма, която можете да попълните тук! 🙂

 

Share