Метаморфозата на Община Джебел – сайт от друго измерение!

Метаморфозата на Община Джебел - сайт от друго измерение!

      “ Дали този сайт функционира?”,” Актуален ли е?”, “Би ли ми дал нужната информация?“ – Само част от въпросите, които изскочиха в главите на всички в офиса, когато попаднахме за първи път на стария уеб сайт на Община Джебел. А най-лошото беше, че те се появяваха и в съзнанието на всеки негов независим или случаен посетител, като и че по-вероятният им отговор беше “Категорично НЕ” – споделя управителят на Дигитална агенция „Тимаг“.

 

И все пак екипът взе решението да се впусне в приключението и с всяка операция и стъпка да го издигне отново на върха на виенското колело. Всичко започна на чисто! 

 

Планът на агенцията се въртеше главно около изграждането на изцяло иновативен сайт, който да остави стария облик на Община Джебел в историята. Някои важни детайли бяха обсъдени и беше дадено началото на “режим изпълнение”. Избор на цветове, форми и разпределение на категориите се наредиха като първа стъпка. Визията и лесната ориентация бяха постигнати с иновативната “респонсив” технология, която отразява промените в размера на екрана на потребителското устройство и да нагажда своя изглед респективно спрямо този факт. Това позволява на уебсайтът се визуализира на компютър, таблет или смартфон по сходен и атрактивен начин.

Едновременно с това се случваше и изработката на толкова нужната и липсваща преди това мобилна версия на сайта. Това е животоспасяващият елемент за оцеляването и вписването в забързаното ежедневие на средностатистическия човек на който и да е уеб сайт. 1,2,3…Електрошок сега! 

Прероден, с наличие на признаци за онлайн живот и препрограмиран сърдечен пулс беше преместен в следващото отделение…

На втора линия застана обогатяването с актуална и ясна информация. Стартира процеса на попълване на административна информация, факти и новини. Последва добавяне и подреждане на снимковия материал, така че той да бъде изложен стратегически и по достъпен начин за всеки посетител на сайта.

За завършек откъм наистина сериозната част, беше дадено началото на прилагането на качествената SEO оптимизация и внедряването на инструменти за точното местоположение на общината. Ключовите думи и още няколко тайни похвата от ръкава на Тимаг ще изстрелят новия изграден уеб сайт в топ позициите на търсачката Google. 

Добрата и модерна изработка гарантира по-лесно откриване и по-качествено използване!

Времето за последните щрихи настъпваше и оттук започна забавната част… 

Огромното желание за загатване на почерка на агенцията по необикновен начин не беше спестено и сега! 

След като придаването на характер и атрактивност на сайта бяха сред приоритетите им при неговото създаване, техният екип се зае със заснемането на специална 360 разходка. Вграждайки я в дизайна те предоставят възможността за различен поглед над красивия Джебел освен на неговите местни жители, и на туристите, които за в бъдеще ще го посетят. 

Екипът на Тимаг и техният лидер Николай Чочев отново показват стремежа си към изграждането на изцяло иновативен сайт, като оставят всеки стар облик съществуващ само в историята. Доказателствата за това как сайтът изглеждаше преди и след работата им, ясно изразяват контраста и подсказват колко важен е актуалният изглед на вашия сайт без значение в коя сфера оперира той. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЧИСТО НОВИЯ САЙТ НА ОБЩИНА ДЖЕБЕЛ СЕГА: https://dzhebel.bg/ 🙂

 

Share