Brothers Security Group се довери на Timag за своята онлайн сигурност и модерен дизайн

Brothers Security Group се довери на Timag за своята онлайн сигурност и модерен дизайн

    Екипът на Timag Group имаше удоволствието да допринесе за поставянето на едно ново начало в уеб пространството за професионалистите от охранителна компания Brothers Security Group!

Brothers Security Group е създадена в град Пловдив, където е и една от водещите компании, докато същевременно осъществява охранителна дейност и на територията на цялата страна. Изграждането на новия сайт е част от промените, които компанията прилага в средата на 2018 година като сменя собствеността си и инвестира значителни средства в подмяна на материално-техническата база, хардуерното и софтуерното осигуряване, промяна на портфолиото от услуги и повишаване на квалификацията и компетентността на мениджърския и изпълнителския състав.

И всичко това несъмнено гарантира сигурността и спокойствието, което компанията предлага на своите клиенти. Те могат да избират от огромно разнообразие от висококачествени услуги като ефективна 24-часова охрана със СОТ, физическа охрана или видеонаблюдение, които Brothers Security Group предлага в стремежа си да удовлетвори изискванията и очакванията на всеки отделен клиент. Посредством съвременни технически нововъведения, компанията осигурява защитата на всеки, който им се довери. За фирмата ключът към успеха се крие в думата „баланс“ – този между клиенти, персонал, акционери и партньори.

Чисто новият сайт на Brothers Security Group е с изключително изчистена и стилна визия, притежаващ лесен достъп до всяка една предлагана услуга. Само на един клик разстояние от всеки един клиент се крият отговорите на въпросите, които възникват избора на най-добрата охранителна компания.

Ако Ви предстои да вземете решение за поверяване напълно отговорността за вашата лична сигурност, сигурността на вашия дом, имущество и бизнес на охранителна компания, можете да се доверите на Brothers Security Group – име зад което стои екип от професионалисти, на който може да се доверите още след първата среща.

След приключване на работата по дизайна, нашият екип продължава да се грижи за поддръжката на уеб сайта и отстраняването на всички технически грешки.

Нуждаете се от подобни маркетинг и криейтив услуги? Не се колебайте и се свържете с нас още сега на телефон 0898 807434 за безплатна консултация, за да обсъдим бъдещите Ви планове и набора от първокачествени услуги, които предлагаме!

 

Share