SEO Оптимизация на Уеб сайт

SEO Оптимизация на Уеб сайт

Притежавате уеб сайт изграден на WordPress? Поздравления!
А сега е времето за голямото НО… Дали неговият трафик вместо да се изкачва към Еверест не се е застопорил на ниво дори по-ниско и от нулевото?
Спасителният екип на Тимаг идва на помощ! Слагаме водолазните костюми, а после шерпите и заедно ще забием флагчето на първите позиции с качествена SEO оптимизация.

 

 

От какво се състои планът на тази услуга?

Персонална SEO консултация и повърхностен анализ на цялостната идея 

При първата ни среща ще се осъществи анализ на вашите план, цели и очаквания от SEO оптимизацията на сайта Ви. Стъпка по стъпка ще съставим и индивидуалния план за тяхното 100%-во изпълнение в реален срок. Него наричаме SEO Roadmap, към който се придържаме или променяме по време на изпълнение на Вашата заявка за услугата.

Задълбочен анализ на УЕБСАЙТА: 

  • Техническа инспекция на сайта – Провеждане на одит и изготвяне на анализ при проблеми със скоростта на уебсайта. Включва: SerpStat одит, Screaming Frog одит, Google Search Console одит, Google PageSpeed Insights.
  • Анализ на ключовите думи –  Провежда се подробно изследване на сферата и бизнеса и се откриват опции за разширяване на релевантните за него ключови думи на бизнеса, които ще подскажат за очакван бъдещ трафик. 

  • Проверка на данните от Google Search Console и Google Webmaster Tools за основната класация и потенциалът за оптимизация.
  • Анализ на информацията от Google Analytics – Изследване на потребителските пътеки и Bounce Rate-а.
  • Проучване на няколко топ конкурента – Анализиране на конкуренти, притежаващи  подобни сайтове. Подготовка на отчет за видимостта, връзките, ключовите думи и domain age-а.
  • Задължителен анализ на авторитета на сайта – Посочване на авторитета на сайта спрямо различни статистики.

Оптимизация “On-Page & On-site” 

1/ Оптимизация на структурения код на сайта: 
Премахване на проблемите посочени от PageSpeed Insights. При извършване на всички оптимизации и непостигнат определен резултат за целта се дават съвети на  клиента относно подобрението на дизайна на сайта за да бъде съвместим със стандартите на Google.
2/ Оптимизация на бързината на уеб сайта:
Подобряване на скоростта на зареждане на сайта чрез подробен Waterfall анализ и отстраняване на възникнали проблеми.
3/ Оптимизация на Тайтъли, H1, мета заглавия и описания:
Оптимизация на постове, блог статии или заглавните/ допълнителните WEB страници на сайта.

4/ Оптимизация Подобряване на използването на платформата от гледна точка на потребителя
Прибавяне на мултимедия като снимки и видео. Оправяне на изображения и видеата с грешни размери или лошо качество в уебсайта. Добавяне на така наречения „въздух“ в публикациите, чийто цел е да осигури по-дълъг престой на страницата и едновременно по-нисък Bounce Rate.
5/ Оптимизация Crawling budget 
Премахване на zombie страници и thin content страници, и отстраняване на индексацията на тагове, търсачката в сайта, автори и т.н.
6/ Оптимизация Сървърна оптимизация 
Добавяне на всички екстри към сайта, които хостинга предлага като основната цел е използване на неговия пълен потенциал.

7/ Оптимизация Архитектура на сайта 
Коректно изграждане на URL структурата на сайта, така че да се оптимизира “crawling бюджета” и от своя страна всяка страница в сайта да получава заслужена и нужна тежест.
8/ Оптимизация Redirects 
Преразглеждане на сайта за некачествени връзки и временни редиректи.
9/ Оптимизация Наситеност на ключови думи 
Проверка на отделните страници за наситеността на основната ключова дума. Извършва се нейното регулиране като се спазва алгоритъма на Google Hummingbird.

10/ Оптимизация Съдържание 
Изготвяне на няколко SEO ориентирани статии на месец, които подпомагат класирането на сайта по планираните ключови думи. Обема на статиите варира в  зависимост от наложения вече стандарт за първа позиция.
11/ Оптимизация Вътрешно налинкване
Създаване на структурата на менютата така, че линковете в уеб сайта да сочат към най-значимите страници за бизнеса.

Оптимизация “Off-page” 

1/ Почистване на линк профила – Периодичен детайлен одит и изчистване на линк профила от нискокачествени и вредни линкове.
2/ Добавяне на нови релевантни линка – След изчистване на линк профила месечно ще добавяме няколко на брой уместни за дейността на клиента линка.
3/ Оптимизиране на авторитета на сайта – Подобряване на значителни индекси като Domain Authority, Page Authority, Trust Rank и Page Rank.
4/Поглед върху анкор текстовете – Диверсификация и подобрение на вече съществуващите анкор текстове, прилагайки правилата на Google Penguin алгоритма.

 

Ако желаете да запретнем ръкави заедно и да покорим и най-високия връх  се свържете с нас на тел. 0898 807 434 или чрез нашата онлайн форма, която можете да попълните тук
Share