Facebook маркетинг – рекламата, от която имаш нужда и работи за всеки бизнес

Facebook маркетинг - рекламата, от която имаш нужда и работи за всеки бизнес

Много бизнеси неглижират Facebook рекламата и силата, която има тя.
Гигантът Facebook непрекъснато нараства и се развива. През 2019 г. вече има над 1.4 милиарда активни потребители.

Не само чрез профилната си стена за споделяне и чат за комуникиране с близки и приятели, Facebook се издигна и като водещ информационен и рекламен източник. Много Facebook страници на различни фирми, брандове, онлайн магазини и информационни канали непрекъснато обновяват своите страници с нова информация и продукти, за да могат да достигат по-голям брой потребители и потенциални ниво клиенти и фенове, само с едно натискане на Facebook приложението или линка човек успява да научи и намери всичко важно за него.

Предимството на социалния гигант е огромния социален маркетингов потенциал, защото платформата разполага с много голям ресурс от информация за потребителите, от който се ползва.

Това означава, че когато прецизно насочим рекламите си на бизнеса към онези потребители, които са заявили интерес по темата това със себе си носят два много големи плюса – не само потенциални клиенти, но и голяма реклама, която популяризира бранда Ви.
Facebook маркетинга и рекламата може да помогне на бизнеса Ви по няколко начина.

-Достигане на повече хора, които имат интерес към вашите продукти и бизнес.
-Увеличаване на новите посещения във Вашия сайт, което води след себе си по-разпознаваем бранд.

-Привличане на нови клиенти.

 

 

 

Социалната мрежа и социалния маркетинг е отличен брандинг канал, с който можете да достигнете до Вашия идеален таргет и да им представите вашите услуги. Чрез социалната мрежа Facebook можете да достигнете клиенти и от Instagram, нали е чудесно?
Колкото по- рано започнете да развивате професионално своята Facebook страница, толкова по-голям е шанса да привлечете последователи, които да превърнете в клиенти.
Ако не го направите, конкуренцията ще го направи. Бъдете сигурни в това!

Големите фирми и компании отделят огромен ресурс от средства и време за цял маркетингов отдел, Вие може да получите същото като качество за само миниатюрна част от цената, която се отделя за отдел.

Ние сме професионалисти в сферата на маркетинга и рекламата и може да ни се доверите с това да популяризираме вашия бранд. Свържете се с нас за безплатна консултация още сега!

Share