РЕКЛАМИ ВЪВ ФЕЙСБУК: Сами, работа с фрийлансър или услугите на дигитална агенция

РЕКЛАМИ ВЪВ ФЕЙСБУК: Сами, работа с фрийлансър или услугите на дигитална агенция

Не само знаете, но и забелязвате, че сред конкурентите ви рекламите във Facebook си струват и имат голяма възвращаемост, но не знаете на кого да ги поверите. Намирате се на кръстопът и се замисляте дали да не опитате сами кой като за начало, докато честотата на мислите ви рязко се сменя и започвате да се питате: “Дали да не се свържа със специалист на свободна практика? А дигиталната агенция най-добрия избор ли е?”… В тази статия ще обсъдим точно този проблем, с който се сблъскват редица собственици на бизнеси.

Струва ли си да управлявате рекламите си във Facebook самостоятелно или е по-правилно да наемете някой да върши това вместо вас?

 

 

 

Когато управлявате сами реклами във Facebook

На практика процесът е максимално улеснен и всеки би могъл да управлява своите реклами във Facebook. И все пак дали това е добра идея? Ако нямате представа как се извършва насочването на рекламите, създаването на подходящо съдържание и планирането на рекламен бюджет, определено ще се нуждаете от обучение, което не трае ден или два!

Факт е, че когато пускате рекламите си във Facebook сами ще имате пълен контрол върху създаването и бюджета без допълнителни разходи, но в същото време опасността да го направите по неподходящ начин и да загубите средства е голяма.

Това се случва в следствие на малко знания за оптимизацията на бюджета и как се задават разходите за реклама във Facebook. По този начин най-вероятно няма да получите резултатите, на които се надявате.

Другият момент на объркване ще настъпи, когато се опитвате са разберете анализите от вече приключили реклами, а тук е важно да разберете дали наистина сте изпълнили вашите цели.

 

Наемане на специалист на свободна практика за управление на реклами във Facebook

Основната разлика между фрийлансърите и маркетолозите, които практикуват своята професия в агенция е, че маркетинг специалистите, част от агенция разполагат с повече ресурси и възможности за оптимизиране на рекламните кампании.

Предимството тук отново е че услугите са по-достъпни и така си спестявате някои разходи. Какво се случва обаче, когато фрийлансърът, който сте избрали по една или друга причина в възпрепятстван да изпълни своите работни ангажименти? Ето това – няма кой друг да ги поеме.

Това не би се случило, ако се доверите на дигитална агенция!

Като недостатък при този избор можем да сметнем и трудното откриване на надежден фрийлансър, който да отговаря на всички ваши желания, особено на българския трудов пазар. Заслужава ли си тестването на различни фрийлансъри и похарчването на излишни средства, докато окриерте някой, който наистина го е грижа за вашата марка и чрез работата си ви донася забележителни резултати? На последно място, но не по значение се подреждат фактурите, с които можете да сдобиете трудно или в най-добрия случай след известно време.

 

Наемане на агенция за управление на реклами във Facebook

Агенциите биват свързвани с успешно планиране и провеждане на рекламни кампании в социалните медии. И то не случайно!

Много по-лесно е да се довериш на агенция, която представлява съвкупност от хора с различни умения и знания, готови да поемат с отговорност и внимание не само своите работни ангажименти, но и при нужда тези на своите колеги. 

Защо си струва?

  • Изключително лесно е да се провери тяхната репутация
  • Рекламните кампании са в пъти по-резултатни, отговарят по-добре на бюджета и са насочени към правилните потребители заради инструментите, които се използват и многото натрупан опит.
  • Сътрудничеството е максимално улеснено, тъй като те разполагат с различни специалисти и не ви се налага да поддържате връзка с всеки един от тях.
  • Предлагат повече услуги като подготовка и печат на рекламни материали.
  • Имат готовност да подкрепят резултатите си с доклади или анализи.
  • Обикновено един човек следи процеса на работа по вашите рекламни кампании и отговаря за управлението на вашия акаунт.

 

 

Ако желаете да проучите работата с нашата агенция, моля изпратете ни имейл чрез контактната форма или се свържете на тел. 0898 807 434. 

Tака ние ще ви споделим за нашия опит в създаването на реклами за вашия тип услуга, продукт или компания. Също ще обсъдим подходящ ценовата листа и подходящ и резултатен план, който можете да си ги позволите. 

Share