Стаж и Кариера в ИТ сектора с Timag Agency

Ти си амбициозен студент и искаш сам да определиш бъдещето си? Искаш да се научиш на нещо практично и да се впуснеш във водите на ИТ сектора???

Timag и нашият супер екип сме събрани таланти и ентусиасти от различни краища на красива България. Ние сме млади, нахъсани, талантливи, креативни, умни и много забавни „акъли“. С цел да подпомогнем младите хора и да им дадем шанс за бъдещо кариерно развитие изготвихме ТОП ПРОГРАМА ЗА ВСИЧКИ МЕРАКЛИИ – „Шанс за ИТ ентусиаст“.

Стажът е изцяло насочен за придобиване на знания, умения и трудови навици в реална работна атмосфера. Целта на стажантската програма е да научи повече за професионалните си интереси и да получи ценни познания и опит в дадена област.
В рамките на стажантската програма стажантът работи като всеки друг служител, но целта му е да бъде наставляван, наблюдаван и обучаван.

Стажантските програми са разработени така, че да помогнат на студента да се ориентира в професията и така да може да определи дали тази професия отговаря на неговите интереси и способности.
Те са изключително важни за студентите, които се подготвят за реалния трудов живот и в този смисъл би трябвало да бъдат разглеждани като неразделна част от академичното обучение.

За да станеш част от екипа трябва:

● Да притежаваш супер, мега, гига голям хъс за обучение!

● Да си готов да слушаш и следваш съветите на босовете неотлъчно и да не се отчайваш от абсолютно никаква работа!

● Да си готов да излизаш от зоната си на комфорт и да учиш постоянно (ще ти се наложи, даже и да не си)!

● Да си проактивен /имаш предприемачески дух!

● Да отделяш между 5 и 10 часа на седмица извън работното време!

● Да си готов да слушаш всякаква музика и да си с чувство за хумор!

Внимание! Търсим си НАИСТИНА нахъсани стажанти – Маркетинг и Social Media Машинка с възможност за докарване на много доходи!
Както казахме ние сме свежарки със СУПЕР офис и си търсим „Акула във фейсбук и около компютрите“!
Необходимите умения са: опит в рекламата, хъс за писане на интересни постове,
мотивация да прескачаш и убеждаваш босове в различни компании и да печелиш точки в очите на нашите босове…
Ако смяташ, че Мотивация е твоето второ име, Хъс е фамилията ти, просто попълни долната форма още сега и дай шанс на себе си да се обучиш и да работиш с нас и да се изградиш като професионалист в ИТ сферата!

  Име*

  Телефон*

  Емайл*

  Портфолио

  В каква насока искаш да се развиваш и защо мислиш, че си готов за стаж?

  Вашата цел?

  Please prove you are human by selecting the truck.