Изработка на сайт за Автомобили и части

Изработка на сайт за Автомобили и части

Света на Автомобилите е съвкупност от избори, възможности и опции, и ние сме тук, за да я отразим в онлайн пространството!

Изработка на сайт за Автомобили, при нас протича изключително внимателно. За нас той е важно той не само да бъде привлекателен, но и функциониращ на високо ниво като задоволява всички изисквания и очаквания от страна на неговия собственик и клиентите му.

Вече готовият софтуер предлага на всеки потребител възможността да открие това, което търси спрямо предварително поръчани от клиента филтри за опцията търсене като: марка, цвят, модел, година на производство, цена и др.

Възможно е и добавянето на функция за регистрация на отделен потребителски профил и такъв на автокъщи или дилъри на автомобили. 

Независимо дали продавате или отдавате коли под наем нашият гъвкав екип ще пригоди сайта ви така, че той да печели!

 

Защо да изберете Екипът на Тимаг за изработката на Вашия уебсайт?

НИЕ ИЗРАБОТВАМЕ САЙТОВЕ, КОИТО ПРОДАВАТ

Благодарение на богатия ни опит с най-различни ниши в онлайн търговията, ние сме натрупали изключително голям брой знания know-how относно това как успешно да продаваме онлайн и да генерираме печалби за вашия бизнес!

Ако смятате, че ние сме подходящият парньор за Вас ни потърсете на тел.0878 807 434 или попълнете формата за контакти тук!

 

Share