Изработване на WordPress Сайт

Изработване на WordPress Сайт

Търсите ли подходящ начин фирменият или личният ви сайт да бъде изграден така, че да можете сами да добавяте или променяте неговото съдържание, без да разполагате с особени познания или човек, който да се занимава с това?

В случай като вашия решението е сайт, който се изгражда чрез система за управление на съдържанието известна под името WordPress. Това е една от най-популярните подобни системи като притежава достъпна административна част и не затруднява своите потребители и администратори. Подходяща е за различни сфери на приложение — от лични блогове, новинарски уебсайт, база данни или дори онлайн магазин. Софтуерът позволява процисите да протичат бързо и лесно, дори и да нямате никаква представа как се работи с уебсайт. Точно за няколко минути ще ви обясним и ще разберете точно по какъв начин да добавяте информация, снимки, статии и т.н. Огромно предимство на WordPress системата е перфектната й СЕО оптимизация, която я прави откриваема за тъсачките.

 

Как изработваме уеб сайта ви?

Като първа стъпка се обсъждаме заедно вашите предпочитания и примерни идеи, които имате за дизайна на сайта. След това всичко остава в нашите ръце и започва истинското изграждане на уеб сайта като в края на процеса получавате готов продукт и достъп до неговата вече настроена и готова за работа админ система.

 

Готови ли сте да стартира съвместната ни работа?

Попълнете формата ни за контакт тук или ни потърсете на тел. 0898 807 434

Share