Защо качествената изработка на уеб сайт и SEO оптимизацията са важни за Вашия бизнес?

Защо качествената изработка на уеб сайт и SEO оптимизацията са важни за Вашия бизнес?

images

Интернет дава огромно предимство за успеха на Вашия бизнес. Тази обширна територия дава голямо поле за изява, ако знаете как да изработите своя сайт и да го оптимизирате, за да бъде намиран от повече потребители.

Всеки уважаващ бизнеса си човек, трябва да има достатъчно актуален и функциониращ отлично сайт, за да впечатли аудиторията си. Постоянно трябва да следи за новости, които биха могли да му бъдат от полза за привличането на клиенти. Един качествено изработен сайт трябва да има актуална информация, добре подбрана графика, и бързина при зареждането на съдържанието. Той трябва да бъде достъпен и удобен за преглед на всяко устройство т.е. трябва да бъде респонсив. Все пак, всеки би оценил красивото и добре направено нещо, а това определено ще се забележи от всеки, който е разгледал сайта Ви.

До тук, добре. Да кажем, че сайтът Ви е добре изпипан, но какво от това, когато той е някъде назад при търсенето в търсачките. Това, изобщо не е печелившо за Вас, защото когато някой потребител напише ключова дума, той отваря първите 5-6 резултата, а Вашия сайт е някъде назад в листата и рядко някой да търси толкова задълбочено. Затова трябва да имате SEO оптимизация .

Какво е това?

hgjgАбревиатурата SEO идва от английското search engine optimization ли казано на друг език – оптимизация за Интернет търсачка. Оптимизацията води изкачването на вашия сайт в първите места при търсене по ключови думи в търсачките. Наемането на добър SEO специалист ще изгради отлична репутация на Вашия сайт. Неговата дейност ще помогне много на Вас, защото ще издигне уеб страницата Ви в много почетни позиции. А това от своя страна е в голям плюс. Лишаването от добра оптимизация няма да Ви донесе нищо положително, затова е нещо задължително, ако искате да Ви потръгне в бизнеса.

 

Оптимизирането на сайтът е последвано от две стъпки. Първо е вътрешната оптимизация. В нея ще се коригират отделни детайли, които остават  извън обсега на вниманието на потребителите, но са важни за търсачките. Например Google „харесва” и „предпочита” статичните, малки и добре изградени страници. Кодът, структурирането  на заглавията и менютата  ще бъдат коригирани, така че при последващо търсене да попаднат в обсега на вниманието на Google.

Втората стъпка е външната оптимизация . Тя е  свързана с изграждането на онлайн репутацията на вашата страница. Необходимо е страницата  ви да изглежда атрактивно за Google, така че той да я изстреля  на колкото се може по-висока позиция в класациите при търсене.

Позволете ни да Ви помогнем Вашия бизнес да се изкачи по стълбичката към успеха. Ние можем да оптимизираме Вашия сайт бързо и качествено.

Share

Вашият коментар