Дядо Коледа подарява безплатна консултация за всички онлайн предприемачи!

Дядо Коледа подарява безплатна консултация за всички онлайн предприемачи!

Коледа наближава!

Нашият Дядо Коледа е приготвил подарък за всички онлайн предприемачи – ТИМАГ-ическа БЕЗПЛАТНА консултация за твоят уеб сайт/магазин и фейсбук страница!

В динамичната среда на маркетинга за постигането на завидни резултати, фирмите трябва да притежават гъвкавост и бързо приспособяване към промените в него.

Гарантираме Ви, че приятелите ни от RU Watch  и Brothers Security Group са несъмнено едни от малкото такива фирми, защото ни се довериха и всичко се случваше толкова лесно и бързо и за двете страни още след първата консултация.

А защо консултацията от опитен маркетинг специалист е от огромно значение за всеки бранд?

Еднократната консултация ще Ви накара да погледнете нещата от друг ъгъл или казано иначе да помислите за бизнеса си извън рамките. Докато протича тя Ви даваме свободата да зададете неограничен брой въпроси относно дигиталния маркетинг, оптимизацията и т.н. на които ние с удоволствие ще отговорим. Открехваме завесата и ви разказваме повече за стъпките по които протича нашият процес на работа, които биват – получаване на информация за бизнеса ви от Вас, изграждане на стратегия, събиране на нужните данни и конкуренти, създаване на ефикасен бизнес план и анализиране и отчитане. За нас цел номер едно още при първия ни разговор или среща е също да Ви представим най-актуалните маркетингови похвати.  С ваша помощ отбелязваме плюсовете и минусите на вашия бизнес и анализираме цялостния процес относно ползите за едно бъдещо партньорство. След което обсъждаме решенията на наличните проблеми и новите възможности за развитие.

И не на последно място ви доказваме, че ние сме правилният партньор за Вас! Съветваме Ви да разгледате и нашето портфолио, в което си личат знанията, уменията, креативността и способността за партньорство с бизнеси от всякакво естество на целия ни екип.

Кога се провежда консултацията?

При направено запитване чрез имейл или телефон максимално бързо ще се свържем с вас, за да обсъдим детайлите относно бъдещата първа консултация. Предлаганото от нас събеседване би могло да протече в два удобни за Вас варианта – на тел. 0898 807 434 или на място в нашия офис в гр. Пловдив, ул. Димитър Цончев №9, ет.1 след предварително уговорена среща. Тя се състои задължително в удобно време и за двете страни.

Защо тя е БЕЗПЛАТНА?

На първо място сред приоритетите ни като агенция за дигитални услуги е винаги клиентът да е максимално информиран за дейността на фирмата и нейните условия за съвместна работа. Поради тази причина ние даваме частица от себе си, в замяна на която не очакваме никакъв вид възнаграждение, а само доволни от обслужването клиенти. Независимо от продължението на срещата и начина на комуникиране това е нашият специален подарък за вас.

Какво се случва след консултацията?

След предоставените консултантски услуги  оптималният избор остава във вашите ръце. Свържете се с нас и запазете своя час за безплатна онлайн консултация още сега на тел. 0898 807 434 , за да научите каква е следващата стъпка за по-успешно онлайн присъствие на вашия бизнес.

Share